SERŠ je business

Dopis organizatorjev državnega tekmovanja

Spoštovani,

krepko smo že zakorakali v mesec april, kar pomeni, da se že intenzivno pripravljamo na izvedbo 24. državnega tekmovanja Mladi podjetnik, hkrati pa se veselimo branja in ocenjevanja analiz izvedljivosti vaših podjetniških idej.

Glede na trenutno situacijo, v kateri še vedno veljajo ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa COVID-19, smo se odločili, da izvedbo naslednje faze tekmovanja prestavimo na ugodnejši termin, ki bo omogočal izvedbo tekmovanja v živo.

POMEMBNO:

  1. Polfinalni in finalni del tekmovanja s predstavitvijo podjetniških idej, ki je bil načrtovan za četrtek, 16. 4. 2020 se tako PRESTAVLJA NA PETEK, 22. 5. 2020.
  2. Skladno z zamikom podaljšujemo tudi rok za oddajo projektne dokumentacije. Novi rok za oddajo projektne dokumentacije je tako četrtek, 23. 4. 2020.

Paket za oddajo mora vsebovati naslednje tri elemente:

  • analizo izvedljivosti (obvezno uporabite predlogo iz priponke),
  • kratko predstavitev podjetja,
  • video napovednik (max. 1 minuta).

Celoten paket oddajte na e-mail  najkasneje do četrtka, 23. 4. 2020!

V kolikor se situacija tudi do sredine maja ne bo spremenila in bodo ukrepi še vedno v veljavi, bomo tekmovanje izpeljali v virtualnem načinu, preko spleta. O morebitni izvedbi tega scenarija vas bomo pravočasno obvestili, da bo na voljo dovolj časa za kakovostno pripravo. 

Vsekakor bomo tekmovanje ne glede na okoliščine izpeljali v tem šolskem letu, seveda pa si želimo, da bo mogoča izvedba polfinalnega in finalnega dela tekmovanja v živo. Takšen način izvedbe namreč zagotavlja največjo mero dodane vrednosti za sodelujoče tekmovalce, ki poleg svojih podjetniških kompetenc krepijo tudi veščine javnega nastopanja, celotno tekmovanje pa v sodelovanju s številnimi drugimi ekipami postane nepozabna podjetniška izkušnja.