Za dijake 1. letnika srednjega strokovnega izobraževanja smo pripravili športni dan s športnimi igrami ter krajši pohod. Zborno mesto je pred južno tribuno Ljudskega vrta, na Gregorčičevi ulici ob 8:00.
 
ODD.
DATUM
SPREMLJEVALEC
SPREMLJEVALEC
REZERVA
1.dr
13.6.2024 ob 8:00
Rupnik
Krivec Švab
Cehner
Weinzerl
1.at
13.6.2024 ob 8:00
Bezjak
Kovačič
1.bt
13.6.2024 ob 8:00
Cizelj
Kozel
 
Vsebine športnega dneva bodo ŠPORTNE IGRE (nogomet, košarka, odbojka) ter POHOD. Bodite v primerni športni opremi za športne igre (nogomet, košarka, odbojka) ter pohod. Primerna športna oprema za športne igre: športni copati za dvorano, kratka majica in kratke hlače. Primerna športna oprema za pohod: udobne pohodne hlače, pohodni čevlji ali športni copati s pohodnim podplatom, dežna vetrovka, nahrbtnik, rezervna majica, napitek in malica.
Ta dan dijaki nimate pouka. Dijaki, ki imate subvencionirano malico, lahko to dvignete v jedilnici od 7.00 ure dalje ali pa je predhodno ne naročite. Športni dan sodi med interesne dejavnosti, zato je udeležba obvezna. Zadolženi učitelji skrbijo za red in disciplino ter popišejo prisotne dijake. Na pohodu in športnih igrah se vedite spoštljivo. Glasno predvajanje glasbe na pohodu ni dovoljeno. Imejte se lepo in pazite nase.