Za dijake 1. letnika srednjega strokovnega izobraževanja smo pripravili športni dan s športnimi igrami ter krajšim pohodom. Zborno mesto je pred južno tribuno Ljudskega vrta, na Gregorčičevi ulici ob 8:00 uri.

 

ODD.

DATUM

SPREMLJEVALEC

SPREMLJEVALEC

REZERVA

REZERVA

1.ar

torek, 7.5.2024

Waldhütter

Skok

 

 

1.br

torek, 7.5.2024

Kralj

Krivec Švab

 

 

1.cr

torek, 7.5.2024

Korošec A.

Kozel

 

 

1.dr

torek, 7.5.2024

Rupnik

Marinič

 

 

1.at

torek, 7.5.2024

Bezjak

Novak

 

 

1.bt

torek, 7.5.2024

Cizelj

Čokl

 

 

 

Vsebine športnega dneva bodo ŠPORTNE IGRE ter POHOD. Bodite v primerni športni opremi za športne igre ter pohod. Primerna oprema za športne igre: športni copati za dvorano, kratka majica in kratke hlače. Primerna oprema za pohod: udobne pohodne hlače, pohodni čevlji ali športni copati s pohodnim podplatom, dežna vetrovka, nahrbtnik, rezervna majica, napitek in malica.

Ta dan dijaki nimate pouka. Dijaki, ki imate subvencionirano malico, lahko to dvignete v jedilnici od 7.00 ure dalje ali pa je predhodno ne naročite. Športni dan sodi med interesne dejavnosti, zato je udeležba obvezna. Zadolženi učitelji skrbijo za red in disciplino ter popišejo prisotne na več kontrolnih točkah. Na pohodu in športnih igrah se vedite spoštljivo. Glasno predvajanje glasbe na pohodu ni dovoljeno. Imejte se lepo in pazite nase.