Obvezni sistematski zdravstveni pregledi bodo potekali na Šolskem dispanzerju na Gosposvetski c. 41 v Mariboru po sledečem razporedu:

OddelekDatum pregledaOpomba
2.ap28. 9. 2022 

 

Dijaki boste prihajali na pregled posamično. Podroben razpored bodo pripravili v zdravstvenem domu, podatke pa vam bo posredoval razrednik. 15 min. pred določenim terminom zapustite pouk in se napotite na pregled. Po pregledu se nemudoma vrnite v šolo in se pridružite pouku. Kdor bo naročen na pregled med 7.00 in 7.45 naj ne hodi v šolo ampak se napoti direktno na pregled.

V sklopu sistematskega pregleda je predviden odvzem krvi (ni potrebno biti tešč) in cepljenje proti tetanusu, ki je tudi po zakonu obvezno.

S seboj prinesite cepilne knjižice, izkaznice zdravstvenega zavarovanja, očala (če jih imate), in morebitne izvide.

Zaradi trenutne epidemiološke situacije je pomembno, da na pregled pridete le zdravi dijaki.

Udeležba je obvezna! Pregled sodi med OIV oziroma ID. Iz zdravstvenega doma nam bodo posredovali podatke o vaši udeležbi in disciplini. Odsotnost bomo obravnavali enako, kot odsotnost od pouka.

 

Pripravil: Darko Romih, pom. rav.                                                                                                   Ravnateljica: Irena Srša Žnidarič, spec.