2. LETNIK SSI

Za dijake 2. in letnika srednjega strokovnega izobraževanja smo za športni dan pripravili športne igre (medrazredno tekmovanje v nogometu, košarki in odbojki ter orientacijski tek ali pohod).

Zborno mesto za vse dijake je ob 9:00 pred južno tribuno Ljudskega vrta, Gregorčičeva ulica.

ODDELEKSPREMLJEVALECSPREMLJEVALECREZERVA
2.arWeinzerlWaldhütterUčitelji, ki nimajo zadolžitev
2.brKrivec ŠvabNekrep 
2.crSkokKozel 
2.atMarinič  
2btOsebikKorošec 

 

Vodja dejavnosti je (potni nalog, poročila) je Rok Marinič.

Vsebine športnega dneva bodo ŠPORTNE IGRE IN ORIENTACIJA. Dijaki bodite v primerni športni opremi. Primerna oprema za športne igre: športni copati za dvorano, kratka majica in kratke hlače. Primerna oprema za orientacijo: udobne pohodne ali športne hlače, športni copati, dežna vetrovka, rezervna majica, napitek in malica.

Ta dan dijaki nimate pouka. Dijaki, ki imate subvencionirano malico, lahko to dvignete v jedilnici od 7.00 ure dalje ali pa si jo odjavite.

Športni dan sodi med interesne dejavnosti, zato je udeležba obvezna. Zadolženi učitelji skrbijo za red in disciplino ter popišejo prisotne na več kontrolnih točkah. Na pohodu in športnih igrah se vedite spoštljivo. Glasno predvajanje glasbe na pohodu ni dovoljeno. Imejte se lepo in pazite nase.

Ta dan dijaki nimate pouka.

 

Pripravila: Aleš Bezjak in Borut Breščak                                                        Ravnateljica: Irena Srša Žnidarič, spec.