Za dijake 3. letnika srednjega poklicnega izobraževanja smo pripravili športna dneva.

Zborno mesto v četrtek 19. in v petek 20. maja 2022, je pred južno tribuno Ljudskega vrta. Pred zborom se dijaki – po urniku, zberete na RU.

Na športnem dnevu v četrtek 19. 5. 2022 bomo izvedli med razredno tekmovanje v športnih igrah:

nogomet, odbojka in košarka.

V petek 20. 5. 2022 se bomo z dijaki odpravili na pohod.

ODDELEK DATUM URA SPREMLJEVALEC SPREMLJEVALEC Rezerva (za vse oddelke)
 
3. ap 19. maj 9:00 Feguš Raičevič Kaučič
3. bp 19. maj 9:00 Krivec Švab Weinzerl Stern
3. cp 19. maj 9:00 Kozel Rehberger Brkljačič
 
3. ap 20. maj 9:00 Krivec Švab Marčič Najžar Hajšek Pavlič
3. bp 20. maj 9:00 Brkljačič Pušnik Bruderman  
           

 

Vodja dejavnosti je (potni nalog, poročila) Polona Krivec Švab.

Vsebine športnega dneva bodo ŠPORTNE IGRE OZ. POHOD. Bodite v primerni športni opremi za športne igre ali pohod. Primerna oprema za športne igre: športni copati za dvorano, kratka majica in kratke hlače. Primerna oprema za pohod: udobne pohodne hlače, pohodni čevlji ali športni copati s tršim podplatom, dežna vetrovka, nahrbtnik, rezervna majica, napitek in malica.

Ta dan dijaki nimate pouka. Dijaki, ki imate subvencionirano malico, lahko to dvignete v jedilnici od 7.00 ure dalje ali pa si jo odjavite.

Športni dan sodi med interesne dejavnosti, zato je udeležba obvezna. Zadolženi učitelji skrbijo za red in disciplino ter popišejo prisotne na več kontrolnih točkah. Na pohodu in športnih igrah se vedite spoštljivo. Glasno predvajanje glasbe na pohodu ni dovoljeno. Imejte se lepo in pazite nase.

Ta dan dijaki nimate pouka.

 

Pripravila: Borut Breščak in Aleš Bezjak                                                                             Ravnateljica: Irena Srša Žnidarič, spec.