7:45 – ODHOD IZPRED JUŽNE TRIBUNE (GREGORČIČEVA)

15:15 – PREDVIDEN PRIHOD V MARIBOR

Za dijake 2. letnika SSI bo organizirana strokovna ekskurzija v Celje. Dijaki si boste ogledali:

  • Tehnopark Celje. Park je v že od nekdaj ikonični mestni stavbi Celja, v nekdanji veleblagovnici Tehno Merkator, ki so jo odprli leta 1971. Takrat je bila prva sodobna veleblagovnica v Celju.Tokrat je prenovljena stavba odprla vrata kot park park za spodbujanje znanosti, tehnologije in
  • V Tehnoparku Celje želijo vzpodbuditi zanimanje za znanost in tehnologijo. Obiskovalci boste z obiskom parka pridobili neposredno izkušnjo iz naravoslovja in Pridobili boste zavedanje, kakšen pomen ima razvoj tehnologij za naše življenje in za svet v katerem živimo.
  • Dijaki si boste ogledali Celje z uporabo aplikacije CŠOD Misija – Celje – knežje mesto. Dijaki si na mobilne telefone naložite aplikacijo CŠOD Začetek poti je na Trgu Celjskih knezov. Pot vas bo skupaj z učitelji vodila po ulicah in trgih mestnega jedra Celje. Prehodite jo lahko v celoti ali po delih.

Vodja dejavnosti je Slavko Nekrep.

OPREMA

  • ZDRAVSTVENA IZKAZNICA, osebni dokument za polnoletne in tujce,
  • primerna obutev in

CENA

Cena ekskurzije je 22 evrov. Cena vključuje prevoz, vstopnino, vodenje po Tehnoparku in vodenje po mestu. V primeru neudeležbe denarja za vožnjo ne vrnemo. Dijaki ste plačali položnico pred ogledom MNOM. Razredniki, preverite vplačila.

  7:45Zbor pred južno tribuno Ljudskega vrta
  9:00Tehnopark, ogled
  12:15Čas za malico, prinesite jo s seboj.
  13:00Ogled mesta z aplikacijo CŠOD Misija. Zbor na Trgu Celjskih knezov
  14:00Odhod iz Celja
  15:15Vrnitev v Maribor

 

VSTOP IN IZSTOP

Vstop in izstop je izpred južne tribune stadiona Ljudski vrt. Po predhodni prošnji staršev je mogoč vstop in izstop samo še v Slovenski Bistrici (črpalka OMV). Za varnost dijakov po izstopu iz avtobusa ne odgovarjamo.

  dijakovspremljevalecspremljevalecrezervarezerva
sreda, 11.5.2.brvsiGolobFuginaNekrepPapić
 2.cr20SternMilanovičVerglesWeinzerl
 
četrtek, 12.5.2.atvsiWeinzerlKolerKocbekMarčič Najžar
 2.ar20KolblZinrajhSternadStern
 
torek, 17.5.2.btvsiRozinStern Lah Milič
 2.ar10Nekrep  Brkljačič
 2.cr10Milanovič  Kaučič

 

Pripravil: Borut Breščak                                                                                          Pomočnik ravnateljice: Darko Romih