V Zavodu VOZIM so pripravili natečaj z naslovom in temo Vtisi iz delavnic »Vozim, vendar ne hodim« za vse dijake (3. letniki), ki ste se v letošnjem šolskem letu udeležili delavnic »Vozim, vendar ne hodim«. Cilj natečaja je sovrstnike in ostale udeležence v prometu opomniti, kako pomembno je varno ravnanje v prometu in s tem prispevati k večji varnosti v prometu. Svoje sporočilo lahko kandidat preda skozi literarni prispevek, likovno ali video vsebino.

Pridruži se nam in skupaj bomo poskrbeli za večjo varnost ter manj nesreč v prometu!

Nagrade
1. nagrada: privatna ura (45 min) z inštruktorjem varne vožnje v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem in kosilo z ambasadorjem Zavoda VOZIM.
2. nagrada: praktična promocijska nagrada Zavoda VOZIM v vrednosti do 40 eur.
3. nagrada: praktična promocijska nagrada Zavoda VOZIM v vrednosti do 30 eur.

Kdo lahko sodeluje?
Na natečaju lahko sodelujejo dijaki 3. letnikov srednjih šol, ki so se v šolskem letu 2021/2022 udeležili preventivne prometne delavnice »Vozim, vendar ne hodim«.

Kako sodelovati?
Dijak pod vodstvom mentorja sodeluje z:
• literarnim prispevkom (max 1000 besed) ali *
• kratkim videom (max 1,5 min) ali *
• likovnim delom.*
*Podrobna navodila kako sodelovati so napisana v pravilniku.

Oddaja prispevka
Ob oddaji je najprej potrebno izpolniti obrazec za prijavo na natečaj. Obrazec se natisne, podpiše in odda skupaj z izdelkom po elektronski ali navadni pošti.

Rok za oddajo
Nagradna igra poteka od 1. 3. 32022 do 29. 4. 2022. Zadnji dan za oddajo je 29. 4. 2022.

Več informacij (navodila za pripravo prispevkov in prijavnica) na https://www.vozim.si/sl/novica/nagradni-natecaj-vtisi-iz-delavnic-vozim-vendar-ne-hodim-301

 

Pripravila:

Marina Kaučič, svetovalna delavka