Razno

V četrtek, 5. 3. 2020, bomo v sodelovanju z Akademijo za ustvarjalno računalništvo organizirali praktično delavnico: »Programiranja računalniških iger: Upravljanje letala.«. Delavnica bo potekla na naši šoli v računalniški učilnici med 14:15 in 17:45 s 30 minutnim odmorom. Cena delavnice je 5,50 EUR. Denar poberejo izvajalci delavnice na dan izvajanja.

Dijaki in dijakinje boste uporabljali program Blender v kombinaciji s programskim jezikom Python. Na delavnici se želimo ukvarjati z mehaniko (in fiziko) letenja v arkadni letalski igri. Delavnica je namenjena dijakom in dijakinjam, ki že poznajo osnove programiranja.

Ker je število mest omejeno na eno računalniško učilnico (15), se je na delavnico potrebno prijaviti do 21. 2. 2020 preko spleta. Uporabite spodnji URL naslovu ali QR kodo. Za prijavo je potrebno biti prijavljen s šolskim elektronskim naslovom z domeno »sers.si« v okolju Office365.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=YkfFdGq4XkOdl0RxkDLns_KfQ3j4BlFOsR4fcftyuCRUN1RNRVVDVFpYRkRaUkkzU1NXS1pCNEFDSy4u