Razno

Volitve bodo potekale na dveh voliščih (Smetanova 6 in Gosposvetska 9) v petek, dne 22. 9. 2017 med 8.40 in 12. uro. Voli se 2 kandidata.

Kandidatna lista za volitve predstavnikov dijakov/inj v svet šole po abecednem vrstnem redu:

  1. Denis Bračič (1.at)
  2. Matija Bratuša (4.bt)
  3. Aljaž Rožič (3.bt)

Kratke predstavitve kandidatov po abecednem vrstnem redu

Denis Bračič, 1.at – Moje ime je Denis Bračič, star sem 16 let in obiskujem 1.at. Sem eden izmed kandidatov za svet šole. Obiskoval sem OŠ Gornja Radgona , zanima me elektronika, v prostem času pa igram nogomet in sicer pri ŠNK Radgona. Rad se družim s prijatelji in spoznavam nove ljudi. Za kandidaturo sem se odločil ker hočem spoznati nekaj novega in ker se počutim sposobnega za tako funkcijo. Zelo rad tudi pomagam sošolcem. Če bom izvoljen bom čim bolj prisluhnil željam dijakom in njihove želje skušal uresničiti.

Matija Bratuša, 4.bt – Potrudil bom se pri predstavitvi želje dijakov, saj nimam težav izražati mnenja, ki jih vidim kot nujna. Upam da bom lahko to dolžnost zadostljivo opravil.

Aljaž Rožič, 3.at – Do sedaj sem bil dejaven na različnih področjih na SERŠ-u. Bil sem demonstrator, raziskovalec in član vodstva dijaške skupnosti. To funkcijo bi opravljal zato , ker imam že nekaj izkušen in ker bi rad dobil izkušnje tudi na tem področju. Če bom izvoljen bom, svoje delo upravljal skrbno in odgovorno.